[Review-Movie]2012

Go down

[Review-Movie]2012

Post by DaiaX on Tue Nov 17, 2009 9:11 pm

Review movie 2012 versi saia... silahkan nambah2 posting review tentang film 2012 dengan versi anda juga.



2012
rating: 3/3, 4/5, 8/10 - Worth.
pros: kayaknya bisa ditonton semua umur, EPIC destruction, bisa diplesetkan(see spoiler).
cons: kurang ancur, literally, harusnya diperlihatkan lebih banyak lagi kehancuran-kehancuran yang terjadi di banyak negara.
nonton di XXI kayaknya ada potongan-potongan nya, mungkin karena kelamaan.

Contains spoiler, proceed ONLY IF you know what you're doing.
Spoiler:

- Bahteranya didominasi orang cina, waktu gerbang dibuka kita lihat banyak pekerja yang juga masuk...
- Sekuelnya "Afrika Fantasia".
- Seharusnya mereka bikin spaceship dan bumi ancooor.

wikipedia
Upon release the film has received mostly negative reviews from critics. Rotten Tomatoes reports that 39% of critics gave the film a positive review, based upon a sample of 174 reviews, with an average score of 5 out of 10. Critics cited numerous scientific inaccuracies, lazy script and heavy reliance on the CG visuals, while some praised the CG effects. On its "top critics" section, it fared even worse with only 23% of critics giving it a positive review, based on 30 reviews, with an average score of 4.6/10. On Metacritic, the film has a score of 51 out of 100.

Peter Travers of Rolling Stone criticized the film by comparing it to Transformers: Revenge of the Fallen: "Beware 2012, which works the dubious miracle of almost matching Transformers 2 for sheer, cynical, mind-numbing, time-wasting, money-draining, soul-sucking stupidity."

Roger Ebert was enthusiastic about the film, giving it 3.5 stars out of 4, saying it "delivers what it promises, and since no sentient being will buy a ticket expecting anything else, it will be, for its audiences, one of the most satisfactory films of the year."

Touhou version spoiler
Spoiler:

-ini pasti gara-gara insiden touhou 11-subterranean animism
-kereta yang lewat itu dari yukari

_________________
avatar
DaiaX
BIG BOSS
BIG BOSS

Posts : 70
Join date : 2009-09-27
Location : Snake Pit

Back to top Go down

Re: [Review-Movie]2012

Post by arcturus on Wed Nov 18, 2009 3:38 pm

response to touhou spoiler:
film 2012 itu keknya alternate ending dari toho11 (bad one).
Okuu menang, dunia luar diobrak-abrik dah Very Happy
avatar
arcturus
Moe Moe Kyun~

Posts : 25
Join date : 2009-10-01
Age : 32
Location : Border of MOE

Back to top Go down

Re: [Review-Movie]2012

Post by arifjin86 on Wed Nov 18, 2009 7:10 pm

2012 dah ada treadnya pak dilempar bata merah lo ntar sama admin....
kl aq
ah parah nie pilm ternyata cuma disaster movies biasa,apanya yg kiamat....bumi ga ancur gitu,dah capek ngantri bioskop ternyata critanya kayak nabi nuh ato evan almighty bikin arc/bahtera....cuma kehebohan semata dan diperparah ama stigma negatif dari berbagai orang....tu orang2 emang retard blum nonton filmnya dah dibilang menyesatkan,biasa aja tuh.....maap kalo spoiler
avatar
arifjin86
Movie Lover
Movie Lover

Posts : 329
Join date : 2009-09-28

Back to top Go down

Re: [Review-Movie]2012

Post by Edge on Wed Nov 18, 2009 9:34 pm

Dia itu webmasternya, pak.
lebih berkuasa dari admin
capek

betewe, dengar dari cerita kalian, sepertinya film nya mengandalkan CG banget yah... dunia dilanda bencana skala global, terus ada bikin macam bahtera nuh ( noah ark's ), and mendarat di afrika ( fantasia ).
Ketawa

btw, untung evangelion ga jadi dibikin layar lebar, kalo nda, bisa dicekal beneran tuh. lha wong ending movienya itu kiamat je...
Oh Sheet

_________________
Mari kita warnai forum CG dengan salam :Ganteng:
avatar
Edge
Leecher Division
Leecher Division

Posts : 476
Join date : 2009-09-27
Age : 33
Location : Ngayogjokarto Hadiningrat

Back to top Go down

Re: [Review-Movie]2012

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum